Canyon Neuron 7

Question

Hey.

Am observat recent ca au bagat astia de la Canyon ceva reduceri cat de cat ok la biclele lor. Pe mine ma interesează modelul 7 de la Neuron. Ce părere aveți despre el?? Echiparea la prima vedere pare ok, iar cu reducerea de pret actuala cred ca e o opțiune mai mult decât grozava. Astept si niste pareri de la cineva care a si utilizat Neuronul. Stiu ca parca se trage din vechiul Nerve, care era un model foarte apreciat la vremea lui. Cam atât deocamdata, multumesc in avans!

Raspunsuri ( 3 )

  1. Salut, m-a,m uitat pe geometrie și pe specificații. Nu am apucat să mă dau pe vreuna până acum, însă totul pare adus la zi din punct de vedere al geometriei. Head angle-ul este suficient de degajat (la 66 de grade) ca să poți să cobori lejer secțiuni abrupte, iar chainstay-ul este destul de scurt la 430mm (dimensiunea M), ceea ce înseamnă că bicicleta este destul de jucăușă, mă rog, așa cum ar trebui să fie o bicicletă din segmentul acesta dacă mă întrebi pe mine. 🙂 În rest, despre echipare n-am nimic de comentat la acest preț, este ce trebuie. Eventual poate te mai uiți pe la Radon, Rose sau YT ca să găsești ceva comparabil dacă tot vrei să mai faci research.

    0
    2023-09-20T09:33:59+00:00

    Mersi mult de răspuns Dragoș. Chiar m-am uitat intradevar și la YT, Radon si Rose, dar in aceeași bani nu oferă mai mult și mai bine decât Neuronu, cel putin nu la prețul redus de acum. Varianta de femei e chiar cu 100 euro mai ieftina si nu vad diferențe foarte mari pe cifre fata de varianta standard, deci e de luat in calcul. Mai jos de cat e acum nu cred ca se vor mai duce cu prețul, sunt 400-500 euro reducere deja. La Spectral am vazut ceva în jurul sumei de 600 pe la începutul verii, dar mai mult de 600 nu am văzut sa lase la pret, deci ma cam gândesc ca ar fi momentul oportun pt cine are banii jos deja 😅

  2. Cu placere! Daca o cumperi sa revii cu feedback si eventual cu niste fotografii! 🙂

Lasa un raspuns

Browse
Browse