Recomandare bicicleta copil 6 ani

Question

Salutare, ma poti ajuta cu o recomandare pentru baietelulmeu de 6 ani, are 113 cm, ma gandeam sa merg tot pe woom 4 off air, tot woom are si acum , i-a ramas mica, multumesc

Raspuns ( 1 )

    0
    2023-03-15T07:30:18+00:00

    Salut, eu celui mic i-am luat un Woom Off Air 5 și trebuie să recunosc că-s impresionat de cât de ușoara este bicicleta. Calitatea este de asemenea peste standarde, atenția la detalii și ce mi-a plăcut cel mai mult – furca. Sunt rare bicicletele de copii cu furci funcționale. Aceasta folosește un cartuș de aer prin urmare poate fi reglată în funcție de greutate celui mic. Desigur, performanțele ei nu sunt la nivelul furcilor scumpe pentru bicicletele obișnuite, dar este cu mult peste o furcă cu arc care abia culisează. Pe de altă parte, utilizarea unei presiuni ceva mai mici decât cea recomandată ar putea să ajute ca aceasta să funcționeze și mai bine. Transmisia este în regulă, anvelopele ușoare de la Schwalbe sunt chiar modelul de top (versiunea Evo), șaua pare ergonomică (cel mic nu s-a plâns momentan), așadar în mare, până acum, doar cuvinte de laudă. La vară, când o s-o folosească mai mult la munte, mă voi gândi serios să fac un upgrade de frâne. Acestea sunt OK – fix acesta este termenul, dar n-au cine știe ce modulație (sunt destul de On/Off), ceea ce în oraș e ok, dar la munte unde e nevoie de mai mult control, nu le văd ideale.

    Cel mai important să i se potrivească pe înălțime – să nu fie prea mare căci va avea ceva dificultăți la început și o să-i știrbească din distracție.

    Dacă mai ai întrebări, îți stau la dispoziție. 🙂

Lasa un raspuns

Browse
Browse